:: O nás

:: Novinky

:: Akí sú

:: Štandardy

:: Naše psy

:: Naše fenky

:: Šteniatka

:: Vrhy

:: Galéria

:: Kontakt

:: Odkazy
 
Medzinárodná výstava psov DuoDanube Bratislava 15.,16.08.2009


15., 16.08.2009 A tentoraz sme mali naozaj poriadne šťastie, Bastien bol prihlásený v triede strednej sám, samučičký ako prst, takúto obsadenosť triedy mám osobne veľmi rád ( kto by nemal, že :) ?!? ), pretože okrem iných výhod ( určite poradie 1, ale o to väčšie sklamanie, ak to nie je V1 alebo prípadne CAC, čo sa nám už s Masterom tiež stalo ... ) to dáva možnosť natrénovať si nový spôsob Bastienovho vystavenia, je výhoda, že Bastien je veľmi tvárny a šikovný psík, takže sa nemusím veľmi báť, že urobí v kruhu niečo, čo nečakám. Aj keď v Košiciach mi nebolo všetko jedno, keď som ho postavil, pustil vodítko a poodstúpil o krok a vtedy rozhodca pred neho hodil tenisovú loptičku, na šťastie sa po nej nerozbehol, len nahodil pozorný výraz ... Skrátka v sobotu po tuhom boji samého so sebou ( musím povedať, že sa veľmi pekne predviedol ) získal V1, CAC a v nedeľu to prišlo - vo veľmi kvalitnej konkurencii získal svojho prvého CACIB-a v priamom súboji s krásnym šampiónom ČR Heart in Heart Impossant Bohemia - Res.CACIB a so svojím nádejným "švagrom" Bonjaskym of Bully Bott´s - CAC v triede otvorenej (s jeho majiteľkou Katkou sa dá nádherne tešiť z úspechov :) - inak je to už Dodov tretí CAC, takže to má skvele našliapnuté na slovenského šampióna !!!!! ). V súboji o BOB zvíťazila nádherná, importovaná fenka z GB p. MVDr. Klimeša Karwillage Reality Check. Inak Bastien má naozaj šťastie na obsadenosť tried, získal už svojho tretieho CAC, keď bol v triede sám ... Našťastie sa mu darilo aj ďalej a v Košiciach získal aj BOB a na DuoDanube aj CACIB .....

Veľmi dobre sa darilo aj rodičom našej Bridget - matka Wolf Lady Fransimo Bohemia získala v sobotu V1, CAC, CACIB, v nedeľu V2, Res.CAC, Res.CACIB a otec Dream Tymy Fransimo Bohemia získal v sobotu V1, CAC, Res.CACIB a v nedeľu V2, Res.CAC.

Skvelý výstavný víkend zakončený zmrzlinou v McDonalde s mojím krsňaťom Terezkou, je super, keď Vás niekto povodí po Bratislave a pritom Vás nestratí !!!

15.08.2009
Hodnotenie : Bastien Crazy Magic   Trieda stredná : Výborný 1, CAC
Rozhodca : Katalin Radvánszky, HU
Posudok : pes dobrého telesného rámca, mierne dlhšie pysky, dobrý krk aj chrbát, dobrá predná a zadná partia, dobrý pohyb.

16.08.2009

Hodnotenie : Bastien Crazy Magic   Trieda stredná : Výborný 1, CAC, CACIB
Rozhodca : František Polehňa, CZ
Posudok : tmavé oko, skus nožnicový, pes výrazného typu, výborná hlava, krk a chrbát, výborný pohyb.



Čakáme Radosť 1 Radosť 2 Radosť 3

 

Bastien - CAC Bastien - CACIB O CACIB-a O CACIB-a 2

 

A je to ! Finále Heart in Heart - RCACIB. Wolf Lady - RCACIB

 

Bonjasky - CAC Dream Tymy - RCAC Trieda otvorená - fenky Bonjasky - CAC