:: O nás

:: Novinky

:: Akí sú

:: Štandardy

:: Naše psy

:: Naše fenky

:: Šteniatka

:: Vrhy

:: Galéria

:: Kontakt

:: Odkazy
 

Národná výstava psov Prešov 2011

11.09.2011


11.09.2011 NVP Prešov - Prešov je pre našu chovnú stanicu veľmi zaujímavé výstavné mesto - vlani sme z jesennej Národky v Prešove odchádzali smutní, keďže sa nám s Bridget nepodarilo získať posledný chýbajúci CAJC na splnenie podmienok oprávňujúcich nás požiadať o potvrdenie titulu Junior Šampión Slovenska ( známka Výborná 1 chutila v tej chvíli veľmi horko ), aby na februárovom medzinárodnom Prešove splnila ziskom Výborná 1, CAC v triede strednej podmienky na pridelenie titulu Junior šampióna. A teraz po roku sme sa snažili znova v Prešove splniť podmienky pre priznanie titulu Junior šampión Slovenska pre Gilberta Crazy Magic - a podarilo sa !!!! Po "výstavnom maratóne" 12 výstav, keď v triede mladých získal v januárovom Trenčíne V4 a potom z 11 výstav v slede 8x Výborný 2 a 3x Výborný 1, CAJC, pričom ani raz neprehral so psíkom slovenského chovu a v poradí stál za celý ten čas len za štyrmi krásnymi mladými psami z anglickej, českej, poľskej a rakúskej chovnej stanice. Super výsledky v zaujímavej a spravidla aj početnejšej konkurencii ! Musím naozaj veľmi poďakovať jeho majiteľovi Andrejovi Orichovi za trpezlivosť a chuť vystavovať, aj keď to chvíľami vyzeralo po sérii druhých miest veľmi ťažko! A aby nám Prešov ešte viac prial - Bridget Jones Moravia Lord získala v triede otvorenej svoj piaty tohoročný CAC a Bastien v triede šampiónov Výborný 1, CAC. Pekný výsledok dosiahla v triede šteniat nevlastná sestra našej Zolly - Dangerous Beauty of Bully Bott´s - Veľmi nádejná !

V súboji o Národného víťaza prehrala Brigitka s krásnou Fanny Pastaf Legion, ktorá sa presadila aj v ďalších porovnávaniach ziskom BOB a neskôr aj tretím miestom v bojoch o BOG III. skupiny, veľmi gratulujem jej majiteľom, skvelý výsledok !!!!

A aby sme mali výsledky komplet, Národným víťazom sa stal pes Element Arate-Alesaf a Národným víťazom mladých je okrem Gilberta medzi psami aj vnučka našej Kerri a Mastera Abigail from Cherryvalley medzi fenkami, ktorá sa krásne predviedla aj v záverečných súťažiach a stala sa NAJKRAJŠOU MLADOU FENKOU celej výstavy, super reklama pre naše plemeno !!!!

Hodnotenie : Bridget Jones Moravia Lord   Trieda otvorená : Výborná 1, CAC

Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SK
Posudok : oko tmavé, zhryz nožnicový, dospelá suka, správna veľkosť a hlava, tiež horná línia, správne zauhlenie vpredu aj vzadu, správny pohyb.

Hodnotenie : Ch. Bastien Crazy Magic   Trieda šampiónov : Výborná 1, CAC

Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SK
Posudok : oko tmavé, zhryz nožnicový, dospelý pes, ťažší typ, pevnejšia hlava, správna horná línia, správne zauhlenie vpredu aj vzadu, korektný pohyb.

Gilbert

Gilbert

Abigail from Cherryvalley

Harley RAC-Popelka - CAC

Bridget Jones CAC

Bastien CAC

Dangerous Beauty VN

Element Arate-Alesaf

Fanny Pastaf Legion

Bridget Jones