:: O nás

:: Novinky

:: Akí sú

:: Štandardy

:: Naše psy

:: Naše fenky

:: Šteniatka

:: Vrhy

:: Galéria

:: Kontakt

:: Odkazy
 

Výstavy v Košiciach - NVP Veľká Ida, MVP Veľká Ida, ŠVT Košice 2012

20., 21., 22.07.2012

Pár fotiek z Košíc, za ktoré ďakujem Petre Štócovej z CHS RunningBull.

finále s Kerri

Java

Java

Jetta

22.07.2012 Špeciálna výstava teriérov Košice. Jetta - trieda mladých Výborná 2, čím sa stala chovnou sukou ( v zime ju čakajú sladké materské povinnosti ), Jax - trieda mladých Výborná 3 ( posledné vystúpenie v tejto triede, nastal čas na prestávku do decembra a pokus o nabratie hmoty, aby bol konkurencieschopný aj v "dospelých" triedach ) a Kerri - trieda veteránov Výborná 1, stala sa Šampiónom krásy Slovenska veteránov. Škoda, že organizátori inak dobre pripravenej akcie nezvládli časovo záverečné súťaže, bolo by príjemné sa ich zúčastniť v súlade s plánovaným časovým rozvrhom, ale keďže tento nabral hodinový sklz, museli sme sa v tichosti porúčať, snáď niekedy inokedy ešte bude šanca ....

21.07.2012 Medzinárodná výstava psov Veľká Ida. A tentoraz nevyšlo ani počasie, lialo ako z krhly, to už naozaj dlho nebolo ... ale výsledky boli super !!! Tentoraz sme okrem dvojitého zastúpenia v triede mladých súk - Jetta - Výborná 3 a Java - Výborná 4, mali v triede mladých Jaxa a vďaka zisku V1, CAJC splnil v ťažkej konkurencii podmienky na zisk titul Šampión Slovenska mladých, Kerri sa predstavila v triede veteránov ako je u nás na Slovensku zvykom opäť sama a získala V1, čím sa priblížila na dosah k splneniu podmienok na titul Šampión Slovenska veteránov.

20.07.2012 Národná výstava psov Veľká Ida. Hneď na začiatku výstavy sme zistili, že tentoraz to nebude ľahké a bolo tak, doma sme zabudli batériu do foťáka, takže z tejto výstavy nemáme ani jednu fotku :( Ale vyšlo počasie a aj výsledky, mali sme zastúpenie v triede mladých súk - už klasická dvojka Jetta a Java boli spolu predposledný raz v triede a v konkurencii spolu troch súk v triede obsadili prvé a druhé miesto, s tým, že tentoraz bola prvá Jetta a získala okrem svojho prvého V1, CAJC aj titul Víťaz Slovenska mladých 2012. Kerri sa predviedla v triede veteránov a v konkurencii sama sebe získala V1, Víťaz Slovenska veteránov 2012, ale hlavne ma potešila veta v posudku : " suka plná života " - pekné !!! Jetta na záver bola rozhodcom ešte dlho porovnávaná vo finále o BOB s MultiCH. Element Arate-Alesaf, prehrala až po troch kolách v pohybe, bolo to dosť napínavé :).