:: O nás

:: Novinky

:: Akí sú

:: Štandardy

:: Naše psy

:: Naše fenky

:: Šteniatka

:: Vrhy

:: Galéria

:: Kontakt

:: Odkazy
 

Medzinárodná výstava psov Bratislava 2013

26., 27.10.2013


26.10.2013:: Medzinárodná výstava psov Bratislava - rozhodca - Mate Duran Enrique, Spain - táto výstava bola najmä o dorastencoch z Crazy Magic, treba začať prípravu tak, aby sme v ostrom boji v triede mladých v premiére boli aspoň trochu nachystaní, no nie ?!? V triede mladých sme mali prihlásených 3 psov, štvrtým do páru bol červený psík z českej CHS Moravia Artex. A naši drobci ostali na jeho štíte, takže úvod menej slávny, ale rozhodne sa Nestor a Oskar predviedli veľmi sľubne, Nestorovi určite nezľahčilo situáciu, že jeho majiteľ ho tentoraz v kruhu neviedol, ale Libor Kostrub ako handler znova ukázal, že je šikovný a vystavil ho veľmi pekne - Veľmi nádejný 2 ! Oskar bol so svojím majiteľom v pohode a veľmi dobre sa predviedol hlavne v statike, rastie z neho zaujímavý pes - tentoraz Veľmi nádejný 3 ! Ozembuch jednoznačne ide v povahovej línii svojej babky a matky a jeho majiteľ bude s ním musieť ísť nabudúce do kruhu - určite to bude lepšie ako dnes - Veľmi nádejný 4. Lianovi sa v triede strednej darilo a máme piate víťazstvo v rade v triede - Výborný 1, CAC, v súboji o CACIBA nestačil na syna svetového víťaza Indigo Ambassador Sun a anglického mnohým známeho šampióna Ashstock Red Miller. Víťazom plemena sa stala šampiónka Jacqueline Staff Komas.

Trochu štatistiky na záver - na tejto výstave bolo prihlásených 33 stafíkov, 9 odchovov bolo zo slovenských chovných staníc, z toho štyria z Crazy Magic :), 18 odchovov bolo z ČR, 2 z Rakúska, 1 z Anglicka, 1 z Poľska, 1 z Maďarska. 1 zo Španielska..

Oskar

Oskar

Lian

Lian

Jurko a Libor a Erik

Strážcovia pokladu

 

27.10.2013:: Medzinárodná výstava psov Bratislava - rozhodca - MVDr. Pavol Seman, SK - táto výstava začala rozhodne lepšie, Ozembucha v doraste vystavoval jeho spolumajiteľ a bolo to vidno, oveľa lepšia prezentácia ako včera a výsledkom bolo hodnotenie Veľmi nádejný 1 v konkurencii včerajšieho víťaza triedy, veľmi dobré ! Pokračovanie v triede strednej tiež malo svoje klady, Lian vrátil prehru v súboji o CAC krásnemu Indigovi Ambassador Sun, výborne sa mi podarilo rozbehnúť aj kolo o CACIB-a, ale pri poslednom predvedení v pohybe som v rýchlosti neodhadol svoju pozíciu v kruhu a v rozbehu sme sa dostali blízko našej konkurecii, čo bol pre Liana dobrý dôvod na výpad a tak sme obaja rýchlo aj "vypadli" z kruhu a Lian už nebol posúdený, škoda, vyzeralo to do tej chvíle nádejne, smola, že nemám na koho zvaliť túto chybu, môžem si za to sám :(. V triede strednej som mal možnosť vystaviť ešte Lottu, bola v super pohode, bolo ju radosť predviesť, získali sme hodnotenie Výborná 3, súperky v triede boli rozhodne ďalej vo vývoji a pôsobili veľmi zrelo. Víťazom plemena sa stala krásna Maya Stawka Wieksza Niž Žycie.

Trochu štatistiky na záver - na tejto výstave bolo prihlásených 29 stafíkov, 8 odchovov bolo zo slovenských chovných staníc, z toho 3 z Crazy Magic :), 15 odchovov bolo z ČR, 2 z Rakúska, 1 z Anglicka, 1 z Poľska, 1 z Maďarska. 1 zo Španielska.

Ozembuch

Ozembuch

Lian

Lian

Lotta

Lotta

Ozembuch

O CACIB-a

Stredná

Stredná