english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Medzinárodná výstava psov Bratislava 18.08. - 19.8. 2007

18.08.2007 sme sa vybrali na MVP do Bratislavy, túto výstavu máme veľmi radi, hlavne kvôli super prístupu, príjemnej organizácii, veľmi slušnému voľnému priestoru okolo kruhov a dobrého zázemia.
Tentoraz mala výstava ešte väčší náboj kvôli možnosti kvalifikovať sa na Cruft´s - túto možnosť má držiteľ CAJC a CACIB.
Naše plemeno posudzoval rozhodca zo Španielska Mate Duran Enrique, boli sme veľmi prekvapení jeho spôsobom rozhodovania, veľmi dôkladne prezeral všetkých psíkov nielen očami, ale aj rukami, aby na záver dal len ohodnotenie a titul bez toho, že by napísal čo len slovo do posudkového listu..
Krásny výsledok na začiatok dosiahol Aslan Crazy Magic, v kvalitnej konkurencii v triede mladých získal pri svojej druhej výstave a prvej v hale Výborný 2, keď prehral len s o 5 mesiacov starším JCh. Flasch Fransimo Boy ( import z GB do CHS Fransimo Bohemia ),
Argus Crazy Magic pri svojej výstavnej premiére získal Výborný, Master Blaster Fransimo Bohemia získal V4 v triede šampiónov a Zolla Fransimo Bohemia v triede mladých VD.
Na druhý deň získal Aslan opäť Výborný 2, keď poradie na prvých troch miestach bolo rovnaké ako deň predtým a Argus sa posunul na V4, Master Blaster získal V2, Res.CAC ( super výsledok, keďže konkurencia v triede šampiónov bola rovnaká ako deň predtým ) a Zolla si tiež polepšila, keď so svojou stabilnou handlerkou získala V4. Sme veľmi radi, že šteniatka z vrhu A z našej chovnej stanice chodia so svojimi majiteľmi na výstavy, získavajú pekné posudky a darí sa im aj výsledkovo, veď už získali 4x veľmi nádejný 1 v triedach dorastu a šteniat, 2x výborný 2 v triede mladých, 1x výborný 4 a 1x výborný. Tešíme sa z toho !!!!

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov : Výborný 2, Res.CAC
Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SVK
Posudok : Tmavé oko, nožnicový záhryz, dospelý pes, primeraná hlava, správna horná línia a zauhlenie, správny pohyb.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Výborná 4
Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SVK
Posudok : Nožnicový záhryz, mladá suka, správna hlava a horná línia, správne zauhlenie a pohyb.

Hodnotenie : Aslan Crazy Magic   Trieda mladých : Výborný 2
Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SVK
Posudok : Tmavé oko, nožnicový záhryz, mladý pes správnej kostry, správna hlava, pevný chrbát, správne uhlenie, správny pohyb.

Hodnotenie : Argus Crazy Magic   Trieda mladých : Výborný 4
Rozhodca : Ing. Jaroslav Kubaľa, SVK
Posudok : Tmavé oko, nožnicový záhryz, mladý pes, správna hlava, správna horná línia, správne uhlenie vpredu a vzadu, správny pohyb.