english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Medzinárodná výstava psov všetkých plemien FCI - CACIB Nitra 02.06.2007

Master Blaster Fransimo Bohemia získal pri poslednej účasti vo svojom pôsobení vo výstavných kruhoch na Slovensku v triede otvorenej Výborný 1, CAC vo veľmi výrovnanej konkurencii ďalších štyroch psov.
Nástup do kruhu sme mali veľmi zaujímavý, Albert doňho nabehol tak razantne, že to kožené výstavné vodítko nevydržalo a rozletelo sa na dva kusy, ale vďaka rýchlej pomoci a požičaniu rovnakého vodítka ako bolo to naše od p. Belopotockého
( inak majiteľa chovnej stanice Feithful staff, v ktorej žije sestra nášho Alberta biela a veľmi krásna fenka Viable Dona Fransimo Bohemia v tomto čase, dúfajme, v očakávaní krásnych šteniatok zo spojenia s MultiCh. Sharocom Fransimo Red Boy z CHS Fransimo Bohemia ) sme mohli pokračovať vo vystavovaní so skvelým konečným výsledkom.
Kerri v triede otvorenej získala hodnotenie výborná. Trochu nám pocit z tejto výstavy pokazil postup p. rozhodcu, ktorý neurčoval poradie prvých štyroch z dôvodu, že aj tak nemá k dispozícii tabuľky s číslom poradia. Aspoň tak mi odpovedala asistentka v kruhu, keďže mi nedovoľovala rečová bariéra podebatovať o tejto veci priamo s rozhodcom.
Zvláštny dôvod, nie ??!!!??!!!
Ešte krajšie bolo zistenie pri zápise výsledkov do PP, že upomienkové medaily dostávajú len majitelia psov, ktorí získali CAJC a CACIB, nemusím mať každý pliešok, ale získanie CAC na MVP nie je maličkosť a mať drobnosť, ktorá by to pripomínala je veľmi príjemné! Organizátor má však na to iný názor a zrejme využil nemalé výstavné poplatky účelnejšie! Iné ako dúfať v to nám aj tak neostáva ....

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda otvorená Výborný 1, CAC
Rozhodca : Dušan Paunovič, SCG
Posudok : Dobrá hlava, dobrý skus, mohli by byť lepšie zápästia, dobrý hrudník a substancia, výborná kondícia, dobrá horná línia, bedrá by mohli byť lepšie.

Hodnotenie : Kerri Fransimo Bohemia   Trieda otvorená Výborná
Rozhodca : Dušan Paunovič, SCG
Posudok : Silná hlava, mohli by byť lepšie zápästia, dobrý zhryz, dobrý hrudník a substancia, mohol by byť lepší zadok a pohyb zadných končatín, dobrý temperament.