english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Oblastná výstava Dolný Kubín 12.08. 2007

12.08.2007 sme sa zúčastnili v takmer plnej zostave na Oblastnej výstave v Dolnom Kubíne, ktorá zároveň zakončila našu letnú ( a veľmi vydarenú dovolenku ). Počasie sa opäť vyšantilo a pršalo ešte intenzívnejšie ako na minuloročnej oblastnej výstave a to je už čo povedať. Naši psy neboli z toho dvakrát nadšení, v posledných dňoch si vody užili až-až, hlavne počas hodinového pochodu v lejaku z Roháčskych vodopádov do suchého a následne vyhriateho auta. Master Blaster Fransimo Bohemia získal tretieho Oblastného víťaza a neskôr BOB v záverečnom kruhu v konkurencii našej Zolly a jej brata ZZ Topa, ktorí získali titul Víťaza triedy mladých a bol to vyrovnaný súboj, pretože ZZ Top sa pánovi rozhodcovi veľmi ( a oprávnene ) páčil.
Veľmi nás potešilo, že pekný výsledok a hodnotenie dosiahol psík z našej chovnej stanice Albert Crazy Magic, je to jeho druhý Veľmi nádejný 1, tentoraz v triede dorastu ( celkove už štvrtý VN1 našich odchovov, s čím sme veľmi spokojní !!!! ).
Zvládol výstavu presne v štýle svojho otca, ale s lepším výsledkom ako dosahoval Master Blaster v jeho veku, takže sa tešíme na jeho ďalšie vystúpenia a zároveň ďakujeme jeho majiteľovi p. Kocholovi za jeho kvalitné prevedenie. Najkrajší bol záver - Zolla v daždi získala titul Junior BIS a v záverečnej súťaži o najkrajšiu fenku výstavy skončila na druhom mieste, keď prehrala s neskoršou víťazkou celej výstavy - krásnou fenkou basseta.

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia    Trieda víťazov : Výborný 1, Oblastný víťaz, BOB
Rozhodca : Bedrich Meszároš, SK
Posudok : Typická samčia hlava, výborne nesené uši, výborný pigment, silný, dobre nesený krk, široké predhrudie, hlboký, priestranný hrudník, pevný, rovný chrbát, správne nesený chvost, krátka, hladká srsť, farba biela, hnedé fľaky, dobre vyznačené svaly.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Výborná 1, Víťaz triedy mladých, Najlepšia mladá fena výstavy ( Junior BIS ), 2. najlepšia fena výstavy
Rozhodca : Bedrich Meszároš, SK
Posudok : Typická samičia hlava, dobré ucho, tmavohnedé oko, výborný pigment, dobrý krk, široké predhrudie, pevný, rovný chrbát, v pohybe vyššie nesený chvost, priestranný hrudník, výrazné žuvacie svaly, dobre znateľné svaly na nohách a lopatke, krátka srsť, výborná pohybová mechanika.

Hodnotenie : Albert Crazy Magic   Trieda dorastu : Veľmi nádejný 1
Rozhodca : Bedrich Meszároš, SK
Posudok : dobrá hlava,dobré ucho,silný krk, dobré predhrudie,pevný, rovný chrbát,dobrý hrudník,dobre vyznačené svaly,dobrý chvost,krátka srsť, farba biela, čierne fliačky, pohlavné orgány úplné, pohybové mechnika úplná, veľmi nádejný.