english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Klubová výstava psov SKCHTaF - Nitra 04.11. 2007

04.11.2007 sme šli na pre nás zaujímavú klubovú výstavu, táto výstava bola pre nás veľmi dôležitá kvôli možnosti získať chovnosť pre Zollu a Aslana, zároveň sme boli veľmi zvedaví na posúdenie Argusa, Arresa a Alberta v triede mladých
( tejto výstavy sa zúčastnilo kompletné kvarteto súrodencov - psov z vrhu "A" našej chovnej stanice ).
A obstáli skvele, v konkurencii 14 psov získal každý z nich hodnotenie výborný so super posudkom, Aslanovi sa podarilo dostať až do záverečnej dvojice, z ktorej p. rozhodca Havelka
( inak jeho zdôvodnenia svojich rozhodnutí sú skvelé a hlavne hlasné a to je na našich výstavách nevídané, čo je škoda !!! )
vybral víťaza - Yeger Fransimo Bohemia, takže Aslan pri svojej štvrtej výstave na Slovensku v triede mladých získal tretí krát druhé miesto. Stáva sa z neho "korunný princ" triedy mladých :)
Master Blaster získal V3 v triede šampiónov v konkurencii najúspešnejšieho stafordšírskeho bulteriéra ČR za rok 2006 a najúspešnejšieho stafordšírskeho bulteriéra SR za rok 2006, pričom dostal veľmi pekné hodnotenie.
Zolla Fransimo Bohemia získala veľmi dobrú 3 v triede mladých, hlavne vďaka neochote sa predviesť v pohybe.

Zolla Fransimo Bohemia a Aslan Crazy Magic sa stali vďaka týmto výsledkom chovnými psami.



Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov : Výborný 3
Rozhodca : Tibor Havelka, SK
Posudok : Pes požadovanej mohutnosti, výraznej hlavy, dobrý front, dostatočne zauhlený, tik v panvových končatinách, dobrý pohyb.

Hodnotenie : Zolla Fransimo Bohemia   Trieda mladých : Veľmi dobrá 3
Rozhodca : Tibor Havelka, SK
Posudok : Silná hlava, jemnejšie čeluste, vyznačený nos, dobrý hrudník, v afekte výraznejšie nesený chvost, dobre zauhlená, následkom absencie ringovej drezúry ťažko posúditeľný pohyb.

Hodnotenie : Aslan Crazy Magic   Trieda mladých : Výborný
Rozhodca : Tibor Havelka, SK
Posudok : Pes silnej kostry, dobrá hlava, máličko dlhší nos, dobrý front, silné, dobre zauhlené končatiny, výborný pohyb.