english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Celoštátna výstava psov Senec 01.06.2007

Na 2. ročník výstavy sme išli s očakávaniami, pretože v premiérovom ročníku získal náš psík Master Blaster Fransimo Bohemia ( Albert ) dosiaľ svoj najväčší úspech - BOB.
Táto výstava bola pre nás o to zaujímavejšia, že sme mali možnosť prvý krát predstaviť v kruhu jedného z našich šteniat - Aslana Crazy Magic. Bola to vcelku zábava, hlavne keď sme zistili, že otec so synom si príliš nerozumejú ( Albert na Aslana žiarlil, keďže sme sa mu museli venovať oveľa viac, predsa len to bola pre neho nová skúsenosť ) a bolo ich treba držať oddelene a dávať neustále pozor. A kedže s plnými rukami neustále zvedavého a aktívneho šteniatka sa veľmi zle fotí, máme z tejto výstavy menej materiálu. Čo sme si však vynahradili snímkami, ktoré sme urobili tesne po výstave.
Aslan Crazy Magic získal hodnotenie veľmi nádejný 1 a hlavne veľmi pekný posudok. Trošku sme sa obávali samotného vystúpenia v kruhu, keďže sme nemali príliš veľa času venovať sa tréningu s Aslanom, ale vďaka veľmi príjemnému prístupu p. rozhodcu a možno práve vďaka zvedavosti malého Aslana, ktorý si asi ani nevšimol, že ho niekto obzerá a hodnotí, to dopadlo veľmi dobre. Albertovi sa pri predposlednom vystúpení v triede otvorenej takmer podarilo obhájiť vlaňajšiu pozíciu, keď získal Výborný 1, CAC a mal možnosť zúčastniť sa záverečného kruhu v súboji o BOB.
Kerri v triede otvorenej získala hodnotenie veľmi dobrá v kruhu s ďalšími šiestimi fenkami, ktoré boli podobného telesného typu a výrazne odlišné od našej Kerri. A hlavne sme sa na výstave opäť mohli stretnúť s podobne švihnutými ľuďmi a do sýtosti sa porozprávať. Veľmi príjemný piatok :)

Hodnotenie : Master Blaster Fransimo Bohemia   Otvorená trieda Výborný 1, CAC
Rozhodca : MVDr. S. Bučko, SK
Posudok : Dospelý biely pes so zlatými znakmi, s typickou hlavou, správne mohutným trupom, výborná šírka hrudníka, uhlenie vzadu by mohlo byť výraznejšie.

Hodnotenie : Kerri Fransimo Bohemia   Trieda otvorená Veľmi dobrá
Rozhodca : MVDr. S. Bučko, SK
Posudok : Dospelá suka s krásnou hlavou, ale výrazne obdĺžnikovým telom, klenutejšia horná línia, hrudník správne široký i hlboký, vzadu strmšie uhlenie.

Hodnotenie : Aslan Crazy Magic   Trieda dorastu Veľmi nádejný 1
Rozhodca : MVDr. S. Bučko, SK
Posudok : 7 mesačný psík správnych proporcií, s výbornou hlavou i uchom, korektná horná línia, správne široký hrudník, vpredu málo strmší, korektne uhlený.