english slovak
:: O nás
:: Novinky
:: Akí sú
:: Štandardy
:: Naše psy
:: Naše fenky
:: Šteniatka
:: Vrhy
:: Galéria
:: Kontakt
:: Odkazy
 
Celoštátna výstava psov Senec 06.06.2008

Hodnotenie : CH. Kerri Fransimo Bohemia   Trieda otvorená: Výborná 3
Rozhodca : František Szalai, SK
Posudok : Správna veľkosť, dobrá hlava, krk a horná línia, dobrá hruď, spustené brucho ako po kojení, dobré uhlenie, vzadu užší pohyb.

Pozn. : Škoda tejto výstavy, p. rozhodcovi sa Kerri očividne páčila, problém bol s falošnou graviditou, do ktorej sa Kerri dostala, keď prišla z výkrmného prázdninového pobytu u mojej mamy, aby sa dostala do výstavnej formy, ale po zistení, že doma máme šteniatka, sa rozhodla prispieť svojou troškou mlieka do ich správnej výživy. A pozostatky tohto rozhodnutia sa v počiatku prejavili v hodnotení na výstave v Seredi a v konečnej fáze v hodnotení z tejto výstavy. Naozaj škoda!


Hodnotenie : CH. Master Blaster Fransimo Bohemia   Trieda šampiónov: Výborný 1, CAC
Rozhodca :František Szalai, SK
Posudok : Správne rozmery, dobrá hlava, dobrý krk a horná línia, aj hrudník, správne uhlenie, vzadu užší pohyb.

MASTER BLASTER TÝMTO VÝSLEDKOM SPLNIL PODMIENKY NA ZÍSKANIE TITULU
"GRAND ŠAMPIÓN KRÁSY SLOVENSKA"


Vážime si tohto výsledku o to viac, že to bolo vo výbornej konkurencii skvelých šampiónov z Čiech a Fínska a po rozhodnutí rozhodcu, ktorý je poradcom chovu pre AST a STB.

Zároveň sa musím pozastaviť pri vysoko športovom správaní p. Janovcovej ( chovná stanica Brabanter ), ktorá svojho psíka MultiChamp. Mister Marksman Mariatos prihlasuje, keďže už získal všetky tituly, ktoré sa dajú získať na Slovensku, do triedy čestnej a tým dáva šancu nám ostatným pokúsiť sa získať výsledky oprávňujúce dosiahnuť slovenské prestížne tituly.

Hodnotenie : Aslan Crazy Magic   Trieda stredná: Výborný 3
Rozhodca : František Szalai, SK
Posudok :

Hodnotenie : Albert Crazy Magic   Trieda stredná: Veľmi dobrý
Rozhodca : František Szalai, SK
Posudok :

Hlavný problém, s ktorým ešte Albert zápasí, sú jeho prudké reakcie na svojich súperov v kruhu, skrátka potrebuje ešte povahovo dozrieť, podobné psie kúsky skúšal aj jeho otec vo svojom veku okolo jedného roka a časom ho to prešlo, snáď to bude tak aj u Alberta ml. :)